В Україну ввірветься холодний атмосферний фронт: Синоптикиня назвала дату зміни погоди

Вже найближчими вихідними, а саме у неділю, 1 жовтня, в Україну увірветься холодний атмосферний фронт. Він принесе зниження температур та невеликі дощі у деякі регіони України. Про це повідомила у Telegram відома українська синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України.

Згідно з її прогнозом, опади накриють західні, північні області, Вінниччину, Черкащину та Кропивницький із районами, тоді як на сході, півдні, Полтавщині та Дніпропетровщині в неділю втримається суха сонячна погода.

Крім того, як зазначила синоптикиня, у зоні дії атмосферного фронту температура повітря знизиться до +16+20 градусів, хоча в південних, східних і значній частині центральних областей ще триматимуться літні +23+28 градусів.

У Києві в неділю буде хмарно, ймовірний невеликий дощ. Стовпчики термометрів покажуть до +18 градусів. Також у столиці можливий поривчастий вітер північно-західного напрямку.

Що стосується погоди у суботу, 30 вересня, – Діденко зазначила, що цей місяць завершується чудовою погодою. На всій території країни втримається суха, сонячна погода. Температура повітря триматиметься на рівні +23+28 градусів.

Сеул вимагає у МОК гарантій що таке більше не повториться У Парижі а церемонії відкриття Олімпійських ігор Південну Корею представили як КНДР

субота, 27 липень 2024, 15:30

У Міжнародному олімпійському комітеті попросили вибачення. Під час церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор 26 липня у Парижі спортсменів із Південної Кореї оголосили представниками Корейської народно-демократичної республіки, тобто Північної Коре...

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...