В Україну вже скоро нагряне осінь: Синоптики попередили про різке похолодання

Погода в Україні у серпні покаже репетицію осені. Вже зараз в Україні почалося поступове зниження температур, яке продовжиться і в останній місяць літа, передають Патріоти України.

Як розповів народний синоптик Володимир Деркач, серпень почнеться зі спеки, але незабаром їй на зміну прийдуть більш комфортні температури.

Деркач пообіцяв, що початок останнього літнього місяця буде теплим, а часом – спекотним. "Погода очікується сонячною, без опадів. Однак, приблизно з 5 серпня почнеться поступове похолодання, хоча тепло ще втримається", - говорить синоптик, передає Telegraf.

Похолодання в серпні

Прохолодне дихання осені почне відчуватися в районі середині серпня, особливо в нічні години. У світлий час доби частими гостями стануть дощі, які і будуть нести холодну температуру.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...