В Україну знову завітає сніг: Синоптик розповіла про погоду у Вербну неділю і після свята

У найближчі дні в Україні очікується тепла погода без опадів, проте вже наступного тижня українці мають знову зіткнутися зі снігом. Про це в Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України.

За її словами, атмосферний фронт покине Україну 11 квітня. Трохи опадів прогнозується на сході України. У суботу, 11 квітня, в Україні буде від 10 до 15 градусів тепла. На Вербну неділю в усіх областях України опадів не очікується, а температура повітря дещо підвищиться.

Також буде тепло і в понеділок, 13 квітня, аж до 20 градусів. А ось у вівторок і середу, 14 і 15 квітня, в Україні очікується різка зміна погоди. Вдень температура впаде до 4 градусів, а вночі навіть можливі заморозки.

"Особливу увагу зверніть на те, що у вівторок і середу разом з дощем, який принесе активний атмосферний фронт, в Україні очікується також і мокрий сніг!" - попередила вона.

У Києві на вихідних буде без істотних опадів, вдень близько 13 градусів, а вже 13 квітня потеплішає до 17 градусів. 14 і 15 квітня в столиці стане холодніше, буде сильний вітер і дощ, місцями мокрий сніг.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...