В "Укрзалізниці" відреагували на страйк співробітників у Кривому Розі

Ще 17 вересня представники профспілки локомотивного депо у відкритому зверненні заявили про порушення трудового законодавства щодо оплати праці, умов праці та пенсійного забезпечення.

В «Укрзалізниці» ввечері 29 вересня відреагували на повідомлення про акцію протесту, так званий «італійський страйк», з боку залізничників Криворізького локомотивного депо, передають Патріоти України.

«Щодо так званої «італійської забастовки», яка відбулася сьогодні у місті Кривий Ріг. Ми офіційно повідомляємо, що інформація, яка розповсюджується у ЗМІ, не відповідає дійсності. За весь день так званої «забастовки» наявно лише сім випадків неприйняття локомотивів машиністами. Задля забезпечення належного забезпечення руху та після здійснення належного огляду цих локомотивів на предмет їх справності й усунення дрібних зауважень, вони були прийняті іншими бригадами Придніпровської регіональної філії», – йдеться в повідомленні УЗ у фейсбуці.

В «Укрзалізниці» зазначили, що компанія перебуває «поза політикою та не має використовуватися в інтересах окремих осіб або групи осіб».

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...