В Умані хасид, що прибув з-за кордону побив літню українку до втрати свідомості

Фото: в Умані хасид побив жінку (ілюстрація/Віталій Носач, РБК-Україна)

У неділю, 25 вересня в Умані у районі паломництва хасид побив жінку. Про це повідомляє речниця Головного управління Нацполіції області Зоя Вовк.

"Один із паломників побив місцеву жительку. Жінку госпіталізували до лікарні. Також заявник, який звертався до поліції, просив додатково прибути кільком нарядам поліції через те, що після побиття зібралась ще група хасидів. Зараз на місці працює поліція. Встановлюють повні обставини події", - розповіла вона, додавши, що НП трапилася близько 14.00.

Через те, що трапилося заради безпеки жінкам заборонили прохід до району паломників.

Речниця Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф області Ірина Назарок розповіла, що внаслідок побиття жінка втратила свідомість.

"Медикам повідомили, що неподалік центрального базару хасиди побили жінку і вона втратила свідомість. Медики екстренки оглянули та надали допомогу 51-річній пацієнтці. Її доправили до Уманської міської лікарні, попередньо діагностувавши закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку і стан після втрати свідомості", - розповіла вона.

Назарок додала, що зі слів самої жінки, під час бійки між уманчанами і хасидами на її слова про виклик до поліції - один з хасидів вдарив її по голові металевим предметом і вона знепритомніла.

Як повідомлялось, в Умань (Черкаська область) прибули 23 тисяч паломників-хасидів з нагоди святкування Рош ха-Шана.

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...

"Крім борделю, ніде не побачите": У Швеції телеведуча назвала українок повіями, і відмовилась вибачатись за свої слова

вівторок, 19 березень 2024, 0:55

Посольство України у Швеції закликало журналістку публічно вибачитися перед українками, на що та відповіла, що їй немає за що вибачатися. . У Швеції журналістка Елаф Алі під час ефіру розважальної програми "IFS — invandrare för svenskar" на національн...