В усьому винні мусони: На ОАЕ обрушилися страшні зливи (фото)

У Об'єднаних Арабських Еміратах випали сильні дощі, також синоптики зафіксували сильний вітер. Про це повідомляє thenationalnews.com, передають Патріоти України.

За даними Національного центру метеорології, липень 2022 року є найвологішим у країні з 1978 року. Найбільша кількість опадів була зареєстрована дощоміром у порту Фуджейра – у період між 25 та 28 липня там було зареєстровано 234,9 міліметра. Друге місце було у Масафі – 209,7 мм, а третє – в аеропорту Фуджейри (187,9 мм).

Причиною повеней стали мусони, які щороку дрейфують із Індії. Очікується , що нестійка погода збережеться як мінімум наступного тижня. Також зазначається, що було врятовано 870 людей. Про це повідомляє Telegram-канал "Обережно, новини".

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...