"В Усика були ситуації з батюшками РПЦ, але він допомагає ЗСУ з 2014 року": Зозуля вступився за друга-боксера

Український футболіст Роман Зозуля розповів про дружбу з чемпіоном WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександром Усиком, повідомляють Патріоти України із посиланням на "Трибуну".

"2014-2015 рік - Усик їде через Дніпро в АТО і набирає мене. Якби у нього було інше бачення, було б щось інше всередині, то я не думаю, що він би їздив в АТО на передок і віз би допомогу хлопцям на нульові позиції. Він дуже добре спілкується з львівськими прикордонниками. Навряд, вони б спілкувались з тим, хто за "русский мир".

Якщо не помиляюсь, в першому інтерв’ю, коли у нього спитали, чий Крим, він сказав, що український. І потім журналісти на кожній прес-конференції кричали: "Чий Крим?". Він сказав, що Крим божий, що Крим – кримчан, ще щось.

Мені б не важко було повторяти. Я з 2014 року казав, хто напав на Україну, що Путін х###о. Але він боксер, у нього інший характер. Він почав злитися на ці запитання. Я також не розумію. У нього питали, чий Крим, а багатьом футболістам та тренерам навіть не задавали це питання. Я не чув, щоб у збірній України хтось раніше казав, як зараз, що у нас війна.

Так, у нього були неоднозначні ситуації з цими батюшками. Це його бачення. Але Усик допомагав військовим, їздив на передок. Тому ми й дружили, бо я знав, що у нього всередині", - розповів Зозуля.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...