"Можете собі уявити": В Усика з'явився несподіваний варіант продовження кар'єри

Колишній абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Олександр Усик (22-0, 14 КО) після реваншу з Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) може провести кілька боїв у змішаних єдиноборствах. Крім того, серйозно розглядається можливість того, що український боксер знову виступатиме у важкому дивізіоні, передають Патріоти України.

Про це в інтерв'ю британському виданню "Mirror" розповів тренер спортсмена Сергій Лапін. За його словами, своєю перемогою над Ф'юрі його підопічний довів, що є найсильнішим суперважком на планеті, і готується до подальших кроків у кар'єрі.

"Зараз ми зосереджені на реванші з Тайсоном Ф'юрі. А після нього ми подивимося, хто буде наступним. Усик довів, що він найкращий у цьому поколінні. І після того, як він відправить Ф'юрі на пенсію, він розгляне різні варіанти. Можливо, він опуститься у вазі, а може, перед ним буде варіант із ММА чи навіть чемпіонатом з боїв на голих кулаках. Можете собі уявити третій бій з Ентоні Джошуа в октагоні?" – сказав Лапін.

Шокуюче відкриття: Людство ніколи не дізналося б про вино, якби не вимерли динозаври

понеділок, 19 серпень 2024, 19:30

Динозаври, звичайно, не вимерли через похмілля і взагалі не пили вино, бо на той час його просто неможливо було зробити. Однак нове наукове дослідження встановило дивний зв'язок, який на перший погляд не очевидний: зникнення динозаврів призвело до появ...

"Найбільша неповага": Ветерана війни проти РФ без однієї ноги списали зі служби через "вагітність"

понеділок, 19 серпень 2024, 19:00

Боєць 24-го батальйону "Айдар" Станіслав Дехтяр розповів, як під час проходження ВЛК лікар-хірург "визнав" його вагітним. Про це Станіслав Дехтяр розповів у інтерв'ю Online.UA, передають Патріоти України. За його словами, фахівці ВЛК і МСЕК виявляють н...