В Ужгороді спалили циганський табір: Пожежники не квапилися на виклик (відео)

Інцидент трапився начебто через те, що між мешканцями незаконного поселення трапився конфлікт

В Ужгороді сталася серйозна пожежа в таборі ромів у мікрорайоні Шахта. На місце події прибули пожежники, поліцейські та бригади "швидкої". За попередньою інформацією, причиною загоряння став підпал, повідомляють Патріоти України з посиланням на місцевого журналіста Віталія Глаголу.

Вогонь в ніч на 19 червня охопив велику ділянку в таборі ромів поблизу тубдиспансеру, полум'я швидко розросталося, і незабаром пожежа набула серйозних масштабів.

За словами журналіста, пожежники не приїжджали на виклик більше пів години, хоча на той час на місце вже прибули і правоохоронці, і карети невідкладних.

"Є рівні, є рівніші", - згадав він фразу з твору Джорджа Оруелла "Скотний двір".

За словами місцевих жителів, подія трапилася через те, що один з ромів підпалив свій будинок, додав Глагола.

Також він опублікував фото і відео з місця великої пожежі.

Наразі інформація про інцидент уточнюється. Поліція з'ясовує деталі та опитує свідків.

Відомостей про постраждалих поки немає.

У прес-службі ДСНС і поліції в Закарпатській області на момент публікації матеріалу про цю пожежунічого не повідомляється.

Відео: в Ужгороді сталася велика пожежа в таборі ромів

Раніше повідомлялося, що у метро Києва намагалися загасити пожежу шваброю, і в мережу потрапило епічне відео такої спроби впоратися з вогнем.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...