"У Західній Україні рейтинги Зеленського і Порошенка майже однакові": Результати останніх соцопитувань

Загальна мобілізація виборців обох кандидатів, які пройшли у другий тур, становить понад 80%.

За даними опитування з 12 по 16 квітня, 73% українців серед тих, хто має намір голосувати в другому турі і визначився з вибором, віддадуть голос за Володимира Зеленського, а 27% - за чинного главу держави Петра Порошенка. Це видно по результатах дослідження соціологічної групи "Рейтинг", зазначають Патріоти України.

Серед тих, хто просто має намір голосувати у другому турі виборів, 58% - за Зеленського, 22% - за Порошенка, і ще 20% - не визначились. Серед усіх опитаних 52% сказали, що проголосують за Зеленського, 19% - за Порошенка, 19% не визначилися, а 10% не збираються голосувати.

"Зеленський є лідером серед жителів сходу, півдня і центру України. При цьому на заході, як і в минулий раз, позиції обох кандидатів майже рівні", - зазначили соціологи.
62% опитаних вірять, що наступним президентом стане Зеленський, 17% - що Порошенко. Ще 22% не визначилися з відповіддю. 72% тих, хто має намір взяти участь в голосуванні у другому турі, заявили про повну упевненість в своєму виборі і бажанні прийти на виборчі дільниці 21 квітня. Ще 22% зазначили, що хоча і не впевнені у виборі, все одно прийдуть і проголосують. Лише 2% зазначили, що не впевнені у виборі і голосувати швидше за все не прийдуть.

Загальна мобілізація виборців обох кандидатів, які пройшли у другий тур, становить понад 80%. Опитування проведе 12-16 квітня 2019 року серед 3000 українців від 18 років і старше у всіх регіонах України, крім тимчасово окупованих територій. Похибка - не більше 1,8%.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...