У злочинну схему залучали і держчиновників: Приватне детективне агентство з Києва "зливало" секретну інформацію росіянам

Колишній співробітник Нацполіціі організував детективне агентство, яке продавало інформацію з баз даних, в тому числі і на замовлення росіян і в інтересах осіб, що живуть на території окупованого Криму, зазначають Патріоти України.

Як повідомляють у Київській міській прокуратурі, на продаж йшла інформація з баз даних «Безпечна столиця» КМДА про пересування транспортних засобів, даних банківських установ, Державної податкової служби, Національної поліції, Державної прикордонної служби, органів юстиції та інших відомств.

Крім колишнього правоохоронця в агентстві працювали діючий співробітник поліції, керівник структурного підрозділу податкової служби, співробітники державного кредитно-фінансової установи і співробітники страхового бюро.

Крім торгівлі даними, «детективи» проводили незаконне стеження і забезпечували злом електронних поштових скриньок і месенджерів. Вартість «послуг» становила від 100 до 2000 доларів.

«Задокументовано факти систематичного збуту зазначеної інформації через підконтрольний анонімний канал месенджера" Телеграм ", в тому числі на замовлення російської сторони і в інтересах осіб, які проживають на території анексованої АР Крим», - повідомили в прокуратурі.

Правоохоронці провели обшуки у співробітників агентства, вирішується питання про повідомлення про підозру.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...