Вагітна Джамала під час отримання Шевченківської премії розсекретила стать своєї третьої дитини

Українська співачка Джамала отримала нагороду Національної премії імені Тараса Шевченка за альбом "Qirim", прем'єра якого відбулася 2023 року.

"Знаєте, альбом "Qirim" зазнав багато страждань на шляху до того, як його почув світ. Але сьогодні ми відзначаємо цей запис. Кримські татари, українці страждають століттями, але я впевнена - свято в нашому домі відбудеться", - сказала Джамала.

Під час нагородження вона процитувала рядки з вірша Тараса Шевченка "І Архімед, і Галілей". Прямо зі сцени вона сказала:

"І на оновленій землі

Ворога не буде, супостата,

А буде син, і буде мати,

І будуть люди на землі"

Джамала отримала премію

Як повідомляє видання "Таблоїд", таким чином співачка розсекретила стать третьої дитини. Зазначається, що у Джамали та її чоловіка Сеїт-Бекіра Сулейманова народиться третій син.

Зазначимо, у пари вже є двоє дітей - 5-річний Емір і 3-річний Селім. Про третю вагітність артистка повідомила в лютому 2024 року, у день фіналу Нацвідбору на Євробачення-2024.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...