Вагітній Фроловій відмовили в допомозі у пологовому будинку через зараження COVID-19, розгорівся скандал

Вагітна українська телеведуча Василіса Фролова, яка нещодавно заразилася коронавірусом, розповіла про те, як в одній з державних лікарень їй відмовили в допомозі. За словами знаменитості, лікар не захотіла її обстежити і призначати лікування, передають Патріоти України.

Відповідний пост Фролова опублікувала на своїй сторінці в Facebook. Так, жінка зазначила, що в Україні "панують печерні правила". Як розповіла ведуча, в одному з пологових будинків Києва вона сподівалася отримати якісне обслуговування, а в підсумку спочатку їй відмовили навіть надати телефон її лікаря. "Хвора? Не ходіть до нас! Якщо щось ургентне – викликайте швидку, але тільки до нас не приїжджайте!" – так Фроловій відповіли в лікарні.

Знаменитість також повідомила, що одного разу вона прийшла на прийом за записом у призначений час до свого лікаря. Але коли жінка вийшла з кабінету, то здивовано запитала: "А хіба ти не через годину? Тоді посидь, почекай тут, я поки покурю".

Крім того, Фролова додала, що коли захворіла коронавірусом, то відразу ж скасувала всі свої візити, але їй потрібна була консультація лікаря за результатами аналізів. Але ведуча три дні не могла додзвонитися до фахівця.

"Вкотре, коли я попросила мені передзвонити, я випадково почула голос лікаря. Вона як завжди відповіла: "Та не можу я з нею говорити, мене взагалі головний лікар викликає". Без зайвих церемоній мені відповіли: "Вона не хоче з вами розмовляти" і кинули трубку!" – підкреслила Фролова.

Зірка додала, що їй огидно відкрити все це, але вона хоче, щоб всі знали правду і те, як "держава про нас піклується".


Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...