Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України.

Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли написала, що продукт "занадто солодкий". Тепер її переслідують у цивільному суді в Лагосі, Нігерія, після цих коментарів.

У Facebook вона попросила своїх 18 000 підписників поділитися своїми думками про томатну суміш після того, як опублікувала фотографію відкритої банки. Але саме тоді вона стикнулася з негативом.

Один з коментаторів сказав: "Припиніть псувати продукт мого брата. Якщо він вам не подобається, використовуйте інший, а не пишіть про нього в соціальних мережах, або телефонуйте до служби підтримки". Околі відповіла: "Допоможіть мені порадити вашому братові, щоб він припинив псувати людей своїм продуктом, вчора я вперше використала його, і це чистий цукор".

У вересні минулого року підприємиця, яка зараз вагітна четвертою дитиною, була в церкві, коли її заарештували люди в цивільному. Вона розповіла CNN, що її змусили годинами стояти в сирій камері: "Сидінь не було, тому я простояла до наступного дня. Мої ноги були у воді, яка потрапляла з даху, що протікав. Іноді я присідала, щоб зменшити тиск на ноги. Я думала про своїх дітей, які були вдома. Я розмовляла сама з собою. Я думала, молилася і почувалася заплутаною".

Околі була звинувачена у двох окремих злочинах, зокрема змову з двома іншими особами з "наміром підбурювати людей проти Erisco Foods Limited". За найсерйознішим звинуваченням їй може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі до семи років.

Її також звинуватили в "підбурюванні до діяльності Erisco Foods Limited, знаючи, що ця інформація є неправдивою". Це тягне за собою ув'язнення терміном до трьох років і штраф у розмірі семи мільйонів найр (200 тисяч гривень).

Erisco також подає проти неї цивільний позов. Компанія стверджує, що "декілька постачальників" розірвали угоду після її коментарів, і тепер вони шукають п'ять мільярдів найр (143 млн гривень) як відшкодування збитків. У відповідь на це проти поліції та Erisco було подано два зустрічних позови.

Даріо Срна розповів, у чому Шахтар кращий за Динамо

субота, 27 квітень 2024, 14:44

Даріо Срна заявив, що не вважає Шахтар сильнішим за Динамо, однак донецький клуб, краще працює на трансферному ринку. Про це повідомляє KDK, передають Патріоти України. «‎Я не можу сказати, що Шахтар сильніша команда за Динамо. Динамо треба поважати. Б...

Казав, що "у твоєму віці - це нормальна поведінка": У Києві екстренер змусив дитину займатись сексом за гроші

субота, 27 квітень 2024, 14:14

У Києві до 12 років позбавлення волі засудили екстренера, який показував двом малолітнім дівчатам порнографічні відео, оголювався перед ними, змусив дітей фотографуватись голяка. Крім того, одну із дівчат дорослий чоловік примусив займатись проституціє...