"Вагітною зняли з рейсу": Настя Приходько прокоментувала суди з Порошенком і зізналась, як за це поплатилася

Виконавиця Анастасія Приходько прокоментувала суди з п'ятим президентом України Петром Порошенком. Конфлікт між ними виник 2018 року. Співачка була обурена, що політик обманом використав її у своїй передвиборчій агітації. Приходько в інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" зазначила, що подала на Порошенка до суду, аби відстояти свої права, передають Патріоти України.

"Я просто відстоювала свої права людини. Ці події почалися після того, як він незаконно використав мене у своїй передвиборчій агітації, навіть не спитавши мого дозволу. Я поперла судом, бо треба відстоювати себе. Мені було складно. Я розуміла, що до виборів мені будуть постійно переносити суди. Я розуміла, що це судова система. Тут було діло принципове", - прокоментувала співачка.

Артистка говорить, що поплатилася за свій вчинок тим, що їй та її чоловікові анулювали американські візи. Приходько не пояснили причини такого рішення. Візи співачка не може відновити. "У мене та мого чоловіка забрали візи до Америки. Мене зняли вагітною з рейсу. Мені нічого не пояснили, навіть не дали листа пояснення, чому так все відбулося. Я навіть не розумію, з яких причин мені анулювали візу. Мені сказали, що ця інформація є конфіденційною. На жаль, я не можу відновити свою американську візу і не можу поїхати туди на гастролі", - розповіла артистка.

Анастасію Приходько неабияк обурює, що вона не може поїхати до США. За її словами, у неї є чимало запитів на благодійні концерти. Коли знаменитість востаннє їздила до США, то зібрала там 50 тисяч доларів, які віддала на благодійність.

"На мене у США дуже багато людей чекають, які мене запрошували і казали, що ми можемо зробити більш потужний тур містами Америки і зібрати більше грошей. За минулий тур ми віддали 50 тисяч доларів, це 2015 рік. Ми тоді все передали. Я розумію, що я зараз могла б набагато більше зробити. Але амбіції Петра Олексійовича, напевно, пішли не на користь нашої держави, а на свої якісь певні інтереси", - додала співачка.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...