"Вакцинацію "прос**ли", а на нас їм плювати!": Відомий письменник вилаявся зі сцени через скасування його концерту в Харкові (відео)

Український письменник Сергій Жадан, фронтмен гурту "Жадан і собаки", різко відреагував на зрив його концерту в Харкові. Зазначимо, що масовий захід не міг відбутися згідно з чинними в місті карантинними обмеженнями через COVID-19. Виступ артиста мав розпочатися о 19:00 у середу, 24 березня, в арт-клубі "Корова". Люди зібралися в залі, але Жадан вийшов на сцену й оголосив, що концерту не буде, повідомляють Патріоти України.

Письменник у нецензурній манері висловив думку про те, що інші заклади, бізнес чиновників працюють, а владі "плювати на людей". "Для них найбільша проблема – те, що ми тут зібралися, щоб зіграти рок-концерт... Те, що вони вирішують свої проблеми за наш рахунок, їх не хвилює!" – обурювався артист зі сцени.

Також він вважає, що вакцинацію, як і систему охорони здоров'я, "прос**ли", і весь рік "ніхто нічим не займався".

Жадан на сцені "Корови" в Харкові

Як видно на відео, у закладі зібралося багато людей, які прийшли послухати гурт. Жадан також сказав, що виступ не дозволили проводити представники МВС, які, за його словами, перебували в залі. Він звернувся до глядачів і закликав їх "подякувати" правоохоронцям. Додамо, що ще до концерту письменник закликав своїх фанатів купувати квитки і приходити на його виступ.

На сторінці "Жадан і собаки" у Facebook повідомляється, що нову дату концерту оголосять трохи пізніше, коли буде зрозуміла подальша ситуація з карантинними обмеженнями.

Пам'ять не фіксує час? Ось про що дізнався француз, який 63 дні прожив у темряві без зв'язку з людьми

субота, 4 травень 2024, 6:30

85-річний Мішель Сіфр дійсно зумів зробити собі ім'я серед диваків планети. У 1962 році тоді ще 23-річний юнак вирішив позбавити себе світла, людей та годинника на два місяці, передають Патріоти України. Французький дослідник хотів дізнатись, як відсу...

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...