"Валер'янка не допомогла": Єфремов розповів про першу ніч у в'язниці

Актор зізнався, що погано спав, але він взагалі погано спить після ДТП.

Михайло Єфремов, який став винуватцем смертельного ДТП в Москві, отримав покарання у вигляді позбавлення волі на 8 років. Російський актор вже провів першу ніч у в'язниці. Про це повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України.

Спочатку говорили про те, що після медогляду Єфремова помістять в карантинну камеру СІЗО-5 "Водник" на півночі Москви, але пізніше плани змінилися і актор провів ніч з 8 по 9 вересня в камері з двома арештантами.

При цьому в карантинну камеру Єфремова не помістили, оскільки боялися, що він покінчить життя самогубством. Також стало відомо, що Єфремов отримав першу передачу в СІЗО. Акторові передали сигарети, чай і цукор.

За словами члена Громадської спостережної комісії Москви Марини Литвинович, Єфремов знаходиться в нормальних умовах, також у нього все в нормі зі здоров'ям, і він ні на що не скаржиться. Єфремов розповів, що цієї ночі він погано спав. При цьому він взагалі погано спить після ДТП. У СІЗО йому на ніч дали валер'янку, але вона не допомогла. На запитання про самопочуття актор відповів, що у нього немає хвороб, які б перешкоджали триманню під вартою. Артист також розповів, що йому непросто даються прогулянки в колонії.

"На дах сьомого поверху підніматися непросто. Але взагалі ходити корисно", - зазначив він. Нагадаємо, аварія в центрі Москви сталася 8 червня цього року. Михайло Єфремов перебував за кермом свого авто в стані сильного сп'яніння. Актор не впорався з керуванням, вилетів на зустрічну смугу і зіткнувся з невеликим фургоном. При цьому водія фургона відвезла до лікарні швидка допомога. У нього були важкі травми, і лікарі не змогли врятувати йому життя.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...