"Вали в Україну": Фанати зацькували українського футболіста, який отримав паспорт Польщі

Під час матчу 33-го туру чемпіонату Польщі "Ягеллонія" - "Лехія" фанати гостей почали ображати колишнього українця Тараса Романчука, який у 2018 році отримав польський паспорт, передають Патріоти України.

Один з відвідувачів VIP-ложі стадіону "Муніципальний" в Білостоці, запрошений на матч неназваною компанією, крикнув колишньому українцю: "Ти - не поляк. вали в Україну".

Футболіст після цього підійшов до ложі і спробував з'ясувати ситуацію, але замість цього почув нові образи. Справу передано в поліцію. Порушник уже впізнали, справа розслідується.

Покарання агресивного вболівальника, швидше за все, ляже на плечі компанії, яка запросила його на матч. Його представники зустрінуться з представниками стадіону.

Це не перший подібний інцидент за участю Романчука. У лютому 2019 року, після матчу "Ягеллонії" з "Віслою" Плоцьк , футболіст заявив, що його назвали "бандерівцем" під час зустрічі. Гравець "Висли" Домінік Фурман спочатку все заперечував, але потім обидва гравці виступили зі спільною заявою.

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...