Вам би й під ним і жити: Турецький кіноресурс привітав Сталіна з днем народження (відео)

Відео, на якому зображені «щасливі моменти» з кінохроніки СРСР періоду правління Йосипа Сталіна, супроводжується піснею відомого «проповідника» соціалізму Макса Ромео «Socialism is love».

Турецький мережевий кіноресурс розмістив привітальне відео до дня народження Сталіна, передають Патріоти України.

«З днем народження, товаришу Сталіне! З нагоди 141-го дня народження великого ветерана соціалізму, великого лідера робітничого класу Йосипа Сталіна презентуємо як маленький подарунок цей кліп. Як тільки робітничий клас ще раз прийде до влади і нарівні протистоятиме імперіалізму, він ще раз зрозуміє, наскільки велика його цінність», - зазначається у дописі під відео.

Відео, на якому зображені «щасливі моменти» з кінохроніки СРСР періоду правління Йосипа Сталіна, супроводжується піснею відомого «проповідника» соціалізму Макса Ромео «Socialism is love», яка звучить англійською, та її переклад субтитрами турецькою.

Згідно зі статистикою, наразі відео переглянули 3682 осіб, 274 його вподобали, 44 відео не схвалили. Мережевий кіноресурс Bağımsız Sinema Merkezi (BSM, переклад – «Незалежний кіноцентр») позиціонує себе як ресурс, вільний від цензури та капіталу, догм та обмежень, що підтримує боротьбу людства за рівність та свободу. Нагадаємо, 18 грудня минула річниця з дня народження диктатора та тирана Йосипа Сталіна, за часів правління якого від репресій, війн, голодоморів, депортацій та інших злочинів проти людства загинули мільйони.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...