Вам сподобається: Комаровський розповів про "противірусні препарати", які повинні бути в кожній "аптечці"

Лікарі вже заявляли, що в Україні немає противірусних препаратів, які мають доведену ефективність проти коронавірусу.

Вино і коньяк - це єдині противірусні препарати, які повинні бути в кожній "аптечці". Про це у своєму відеоблозі розповів відомий лікар Євген Комаровський, відповідаючи на запитання, які противірусні препарати потрібно мати про запас, передають Патріоти України.

"З противірусних ("препаратів") у нормального дорослого чоловіка або жінки повинно бути червоне вино. Точно не завадить, якщо випити з коханою людиною 150-200 грам перед сном. Коньяк - не більш ніж 50 грам. Якщо самопочуття задовільне і нормальна температура", - зазначив лікар.

Комаровський уточнив, що при вживанні вина і коньяку важливий сам процес і настрій. "Я рекомендую вживати ці напої саме так. Інших противірусних (препаратів - ред.) я вам тримати не рекомендую", - підкреслив він.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...