"Вам вже доступна виплата за вакцинацію": Українців попередили про нову схему шахраїв (фото)

ПриватБанк попередив громадян України про появу нової схеми фішингу особистих даних під приводом виплат за вакцинацію від COVID-19. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив прес-секретар ПриватБанку Олег Серга, передають Патріоти України.

За даними фахівців банку, вже були зафіксовані неодноразові випадки, коли клієнтам банку через різні канали комунікацій (месенджери, електронну пошту) надходили повідомлення про доступні виплати за вакцинацію на кілька тисяч гривень.

Потім шахраї пропонують перейти за посиланням на фальшиву сторінку сайту банку, де пропонують заповнити особисті дані та реквізити банківських карток. На підтвердження своїх слів речник публікує фото.

У ПриватБанку попередили своїх клієнтів у жодному разі не відкривати подібні повідомлення, а також не надсилати шахраям свої особисті дані. Крім того, банк уже звернувся із заявою до правоохоронних органів.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...