Вантажівки наїжджали одна за одною: У Кривому Розі мати перебігала з дитиною дорогу зі жвавим рухом і загинула

У Кривому Розі Дніпропетровської області сталася смертельна ДТП. 33-річна мати з 5-річною дитиною, перебігаючи дорогу у невстановленому місці, потрапили під колеса одразу кількох транспортних засобів. Жінка загинула миттєво. За життя дитини борються лікарі, передають Патріоти України.

Усе сталося в темряві на Дніпровському шосе, де чотири смуги жвавого руху. Мати з дитиною пробігли половину, коли їх збила "Газель". Від удару пішоходів відкинуло на зустрічну смугу просто під колеса вантажівки. Матері допомога медиків вже не знадобилася. Дитину з-під колеса фури витягли свідки.

Водій "Газелі", що перший збив людей, з місця аварії втік. Його невдовзі затримали. Як пояснив чоловік поліції, він пішоходів не бачив, а потім злякався.

У Криворізькому райуравлінні поліції повідомили, що за цим фактом слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...