"Вани нет, а кредит есть! Проваливай, мумия!": Зірки "Кварталу 95" потролили дружину окупанта, чоловік якої вижив (відео)

Зірки студії "Квартал 95" Юрій Великий та Анастасія Оруджова показали пародійне відео на російського окупанта та його дружину. Як відомо, у РФ родичі загарбників уже почали підраховувати, скільки грошей отримають у разі смерті своїх чоловіків на війні в Україні. За різними даними ця сума становить від 3 до 5 млн рублів. Тепер йдеться вже про 12 млн рублів за "похоронку". Ось тільки дружина рано почала радіти. Як виявилося, чоловік вижив і став 300-м. Ролик з'явився на сторінці Великого в Instagram, передають Патріоти України.

У ньому дружина окупанта сильно засмутилася через радісну новину про живого чоловіка, адже втратила можливість отримати компенсацію за його смерть від держави. "Окупант випадково вижив і наламав дружині компенсацію за нього. Сміємося – значить не здаємося", – підписав ролик Великий.

Дружина російського військового не приховувала свого обурення тим, що чоловік не помер, а став 300-м. Як і не переживала з приводу поранень, а навпаки говорила, що одужає і знову піде воювати, де його "нарешті вб'ють".

Жінка зізналася, що він у неї "по військовому не 300-ий, а 429-ий". Крім того, росіянка розглядала різні варіанти, щоб отримати компенсацію, у тому числі вона була не проти одружитися з мертвим солдатом. Дружина військового РФ розповіла, що вже замовила побутову техніку, сподіваючись отримати 12 млн рублів, і закликала його померти будь-яким способом.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...