Варто подумати про затишне "безекстрадиційне гніздечко": Скандальна прислужниця Феміди зі скандального Баришівського суду терміново пішла у відставку

Суддя Баришівського районного суду Олена Литвиненко, яка винесла ухвалу про призупинення дії ліцензії авіаперевізника SkyUp, подала заяву про відставку після того, як справу щодо неї розпочало Державне бюро розслідувань на підставі розслідування програми "Схеми". Про це йдеться на офіційному сайті Вищої ради правосуддя, зазначають Патріоти України.

Станом на 8 липня в порядку денному №54 засідання Вищої ради правосуддя на 18 липня можна побачити, що на цей день запланований розгляд матеріалів "щодо звільнення суддів із посад за загальними обставинами". Ім’я судді Олени Литвиненко значиться першим номером серед списків "у зв’язку з поданням заяви про відставку".

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.