Варто знати: На дорогах України з'являться нові радари (карта)

З 13 травня в Україні запрацюють 100 приладів TruCam, які будуть вимірювати швидкість руху автомобілів на дорогах. Про це в Facebook розповів заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький, повідомляють Патріоти України.

"До 75, які вже працюють, додаємо ще 25 – на ділянках з підвищеною аварійністю, причиною якої є переважно саме перевищення дозволеної швидкості", – розповів він. Білошицький опублікував карту, на якій позначено нові точки контролю. Місця, де з'являться TruCam, позначені червоним.

За словами начальника Департаменту патрульної поліції, підходи до процесу залишаються незмінними:

  • публікується карта з нанесенням ділянок використання приладів;
  • стоять попереджувальні знаки в місцях вимірювання;
  • стоїть службовий автомобіль із включеними синіми проблисковими маячками.

"Тим, кому наполегливого попередження виявиться недостатньо, звичайно, загрожує відповідальність – штраф 255 грн (перевищення більше 20 км/год) або 510 грн (перевищення більше 50 км/год)", – наголосив Білошицький.

Він також поділився статистикою: "З початку використання приладів (жовтень-2018) ми склали понад 138 000 постанов саме за цей вид правопорушення".

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...