Варто знати! Названо авто, які дорогі у ремонті - їх купувати не радять


Автомобіль – це завжди витратна покупка. Незалежно від початкових витрат, кожен водій хоче мати авто, що не обтяжуватиме необхідністю дорогого і регулярного ремонту, передають Патріоти України.

Експерти провели дослідження та склали рейтинг моделей, купівлі яких краще слід уникати, якщо ви не хочете забезпечити собі зайві витрати. Ці автомобілі дуже дорогі в ремонті та техобслуговуванні. Однак Механік Кріс Пайл наголосив, що зазвичай люди, які можуть дозволити собі перераховані нижче автомобілі, також можуть дозволити і вартісне страхування, і відповідне технічне обслуговування та ремонт. Іноді навіть просто базове обслуговування є абсурдно дорогим.

Nissan

Компанія Nissan здебільшого випускає доступні моделі для середнього класу, і всі вони порівняно надійні та економні. Однак експерт Кріс Пайл, механік JustAnswer, наголосив, що GT-R є винятком у лінійці Nissan. Оригінальний Nissan GT-R був вперше представлений у 1969 році під назвою Skyline. Ці моделі важко знайти, особливо R32, що стала однією із найбільш затребуваних серед колекціонерів завдяки своїм передовим технологіям і вражаючим характеристикам. За даними Car and Driver, найновіший GT-R обійдеться вам від 123 000 до 223 000 доларів, залежно від характеристик і стану. Плюс доведеться витратитися на технічне обслуговування.

BMW

Експерти CarEdge проаналізували ринок та склали рейтинг 15 найдорожчих автомобілів. У цьому списку було представлено більше моделей BMW, ніж будь-якої іншої марки. За даними RepairPal, BMW вимагають дорогого технічного обслуговування (в середньому 968 доларів США на рік). Загалом бренд посідає 30 місце з 32 автомобільних брендів у дослідженні надійності. Якщо ви володієте будь-яким із автомобілів серії X, розраховуйте заплатити щонайменше 17 516 доларів (за X1) до 18 900 доларів (за X6 M) за ремонт протягом десяти років.

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz – класичне поєднання розкоші з передовими технологіями. Mercedes відомий преміальними матеріалами та потужними двигунами. На жаль, моделі не посідають високих сходинок у рейтингу надійності, а ремонт обходиться доволі дорого. Стівен Елек, керівник програми аналітики даних транспортних засобів у Consumer Reports, заявив: "За 10 років витрати на технічне обслуговування та ремонт моделей Mercedes-Benz більш ніж удвічі вищі, ніж моделі Lincoln".

Land Rover

Land Rover відомий своїми міцними повнопривідними автомобілями. Однак ремонт у середньому коштуватиме $735 щорічних витрат у перший рік і близько $18 228 на технічне обслуговування та ремонт протягом перших десяти років експлуатації, згідно з CarEdge. Надійність була поставлена під сумнів RepairPal: Land Rover посів 31 місце з 32. Фахівці Consumer Reports поставили Land Rover на друге місце у рейтингу найгірших марок авто (на першому – Jeep) за оцінками рівня витрат на технічне обслуговування та ремонт. Частково це пояснюється дорогими ексклюзивними запчастинами.

Porsche

Загалом, 51,17% Porsche потребуватимуть капітального ремонту протягом перших десяти років. За даними CarEdge, це на 16,08% більше, ніж у інших брендів у тому ж ціновому діапазоні. Що стосується моделей, можна подумати, що ремонт елітних 911 коштуватиме дорожче, але саме Cayenne і Macan є двома найдорожчими Porsche в обслуговуванні.

Bentley

Моделі Bentley Bentayga (середня ціна – 287 638 доларів) і Continental GT (364 625 доларів) є двома найдорожчими в обслуговуванні розкішними автомобілями, вартість 10-річного обслуговування яких становить 27 967 та 23 331 доларів відповідно. Включаючи амортизацію, страхування, технічне обслуговування та витрати на пальне, експерти підрахували, що володіння Bentley протягом п’яти років коштуватиме в середньому 285 586 доларів.

Ferrari

За даними кількох дилерських центрів Ferrari, середня річна вартість обслуговування авто коливається від 1500 до 2000 доларів США. Фахівець Даг ДеМуро підрахував, що на практиці витрати були вищими: понад 2300 доларів на заміну шин і заміну масла, понад 1700 доларів на заміну передніх гальмівних колодок і роторів. Але за витвір мистецтва, який зазвичай коштує від 150 000 доларів, розраховуйте заплатити великі гроші в разі несподіваного ремонту.

Частина пенсіонерів отримає додаткові виплати до Дня Незалежності: Кого стосується

вівторок, 20 серпень 2024, 19:20

Українці разом із пенсією в серпні отримають одноразову грошову допомогу до Дня Незалежності. Йдеться про 471 тис. пенсіонерів. Про це повідомив Пенсійний фонд України, передають Патріоти України. Як вказали у ПФУ, пенсіонери, які мають право на виплат...

Без медогляду та при видачі паспорта: Ось кого автоматично ставитимуть на облік у ТЦК в Україні

вівторок, 20 серпень 2024, 18:39

Кабінет міністрів схвалив порядок, за яким частина українців ставитиме на військовий облік без проходження військово-лікарської комісії (ВЛК). Йдеться зокрема про тих, хто звертається за оформленням внутрішнього чи закордонного паспорта, передають Патр...