Варвари і не приховують: У Росії офіційно заявили, що вивозитимуть продукти з окупованої частини України

У Росії законодавчі збори Красноярського краю вирішили красти зерно та продукти харчування з окупованої частини Херсонської області. Продукти забиратимуть в українських фермерів і привозитимуть у РФ, щоб компенсувати вплив від санкцій. Про це йдеться на офіційному сайті засідання Красноярського краю, передають Патріоти України.

"Експропріація надлишків торішнього та нинішнього врожаю фермерів Херсонського регіону стане одним із інструментів надання допомоги малим формам господарювання, споживчим кооперативам", – йдеться у заяві.

Фактично йдеться про те, що фермери без оплати забиратимуть продукти харчування. Представник країни-окупанта, голова місцевого російського комітету Владислав Зирянов заявив, що такий досвід зможуть успішно впровадити надалі колеги з інших регіонів РФ.

"Після досягнення всіх цілей "військової операції" РФ в Україні збільшити обсяги постачання для внутрішнього російського споживача можна буде також за рахунок переміщення продовольства з інших південних регіонів, взятих під контроль", – йдеться на сайті.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...