Вас дуже здивує: Яке незвичне хобі має генерал-полковник Сирський

Генерал-полковник Олександр Сирський, який дав прогноз щодо контрнаступу ЗСУ, виявився володарем незвичайного хобі. Під час щотижневих візитів на передову він любить фотографувати заходи сонця. Про це в інтерв’ю The Guardian розповів його найближчий помічник, передають Патріоти України.

За словами помічника Сирського, командувач Сухопутними військами ЗСУ військовий до мозку кісток і щодня встає рано-вранці, щоб зробити зарядку і підготуватися до робочого дня.

Сам генерал-полковник підтвердив цю інформацію. Він розповів, що спить близько 4-5 годин на добу, а вихідного дня може дозволити собі 5,5 годин сну. Причому такий графік не пов’язаний із війною – до повномасштабного вторгнення Сирський також мало цікавився матеріальними речами й більше часу приділяв службі.

Однак професійний військовий має заняття для душі, яке зазвичай не властиве людям його професії. Олександр Сирський любить фотографувати заходи сонця під час щотижневих візитів на фронт, а знімки він охоче показує колегам.

Крім того, командувач Сухопутними військами у вільний від роботи час любить читати: на його тумбочці зараз лежать твори прусського генерала Карла фон Клаузевіца.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...