"Вас турбує податкова": Шахраї вигадали нову схему видурювання грошей

Шахраї вигадали нову схему видурювання грошей у підприємців. ФОПам почали телефонувати аферисти під виглядом податкової. Про це розповів підприємець з Обухівського району Київської області Дмитро, передають Патріоти України.

Тож схема така: підприємцю зателефонували нібито з Обухівської податкової, сказали, що до них буцімто приїхали органи контролю із Києва із перевіркою. Щоб у ФОПа не виникло ніяких проблем, там готові підготувати усі документи, треба лише приїхати і поставити підпис. Але щоб усе минуло спокійно, довелося перевіряльників пригостити у ресторані. Підприємцю запропонували оплатити цей бенкет, скинувши на картку співробітниці податкової 15 тисяч гривень. А коли ФОП приїде ставити підпис, гроші йому повернуть готівкою.
Перемовини велися нібито від імені начальниці Обухівської державної податкової інспекції Світлани Бєляєвої. Спочатку телефонували з такого номера:
+38 066 936 5328.
А потім із цього:
+38 095 308 7160.
Шахраї відправили на вайбер підприємця свою картку "Ощадбанку" з проханням переводити гроші саме на неї.

Джерело: ТСН.ua

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...