"Ваш к*нчений київський бомонд мене вже за*бав": Учасниця "СуперМами" потрапила в мовний скандал

Учасниця програми "СуперМама" та переможниця проекту "Від пацанки до панянки" Ірина Слюнько потрапила в мовний скандал, передають Патріоти України.

Жителі ЖК "Нова Англія", в якому проживає Слюнько, опублікували в чаті голосове повідомлення нібито від Ірини, де вона говорить про те, що вчилася в російській школі і все життя розмовляла мовою країни-терориста.

"Ваш к*нчений київський бомонд мене вже за*бав, чесно кажучи. Я все життя прожила в Херсоні, я вчилася в російській школі, розмовляла і буду розмовляти російською мовою. Так, у нас українська, але мені так пох*й, чесно кажучи. Ви - гниди, реально гниди. А я вам так скажу: я говорю російською та українською мовами. А ви просто к*нчені люди", – йдеться у записі.

Варто відзначити, що соцмережі Ірина веде українською мовою. При цьому ніяких хронік війни у неї в Instagram немає.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...