"Вата" біснується: На Чернігівщині адепти РПЦвУ побили матір загиблого героя війни з Росією

Хресна хода послідовників Російської православної церкви в Україні (колишня УПЦ Московського патріархату) в місті Ніжин на Чернігівщині, яка відбулася 23 червня, перетворилася на провокацію проти пам'яті Героїв Небесної Сотні та побиття матері загиблого героя російсько-української війни, передають Патріоти України.

Як повідомили очевидці з місця подій, Ніжинська єпархія РПЦвУ свідомо пішла на загострення міжконфесійного протистояння, домагаючись багатолюдної "маніфестації русского міра" в центрі міста. У центрі міста зібралася акція протесту проти РПЦвУ та російської пропаганди.

"Є інформація, що міські поліцейські слухалися вказівок московських священників, які були із раціями та керували групою агресивних "тітушок", - йдеться у публікації.

Проходячи повз меморіал Героям АТО, адепти Московського патріархату поводилися агресивно, нападали на людей, які тримали плакати проти пропаганди "русского міра". Під час бійки постраждала мати одного з загиблих героїв війни.

За словами присутніх, керували агресивними діями проросійських вірян начальник ніжинського райвідділку Володимир Духно та його заступник Олександр Чепурний.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...