"Вата" невиправна? Ломаченко проігнорував питання про "відмову" взяти прапор України

Український боксер Василь Ломаченко оцінив перемогу над японцем Масайоші Накатані та подякував Всевишньому за яскраве повернення в ринг. Відповідне відео опубліковано на сторінці Ломаченка в Instagram, передають Патріоти України.

Боксер зізнався, що після перемоги до нього надходить багато запитань. Щоб не відповідати кожному окремо, Василь вирішив вийти в прямий ефір і дати оцінку бою. "Величезне спасибі Всевишньому за те, що дав мені шанс повернутися, повернутися так красиво. Величезне спасибі моїй команді, Баті моєму спасибі. Він, звичайно, мозок, машина", - сказав боксер.

Ломаченко також висловив надію, що його бій-реванш з американцем Теофімо Лопесом відбудеться вже в грудні цього року. При цьому Василь не став відповідати тим, хто розкритикував його за відсутність прапора України під час оголошення переможця після бою з Накатані. Питання про прапор, зокрема, звучало в коментарях під трансляцією. "Одне питання по-братськи: чому прапор вчора не дістав?" - запитав один з користувачів. Однак Ломаченко залишив цю репліку без коментарів.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...