Ватник і медведчуковець: СБУ прийшла з обшуками до адепта "русского мира" в Миколаєві

Видання, яке належить Максиму Невінчаному, опубліковало карту України без Криму та із "республіками" "ДНР" і "ЛНР".

СБУ нарешті зацікавилася одіозним персонажем. Фото: соцмережі.

Співробітники СБУ в п'ятницю, 5 квітня, провели обшуки у депутата Миколаївської обласної ради, представника руху "Український вибір" Максима Невінчаного через публікації в соцмережах. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на видання "НикВести".

Як стало відомо, з обшуком в офіс, а також додому до Максима Невінчаного, його помічниці Наталії Хорошевської і Наталії Бобоєвої, яка в матеріалах слідства проходить як редактор сайту "Таймс.мк", що належить Невінчаному, прийшли співробітники Центрального апарату СБУ.

Постанову на обшук видала суддя Центрального районного суду Світлана Скрипченко 14 березня. Згідно з текстом постанови, 11 лютого 2019 року в інтернеті, в соціальній мережі Facebook в групі "Український вибір - Право народу Миколаїв" на сторінці, якою користується депутат Миколаївської обласної ради Максим Невінчаний, були розміщені, а в подальшому поширені в групах "Миколаїв краще місто" і "Миколаїв як він є" карта України, на якій Автономна республіка Крим зображена в кольорах російського прапора, територія Донбасу зображена в кольорах незаконних формувань "ДНР" і "ЛНР".

Волонтер і активіст Роман Синіцин відреагував на новину, нагадавши про попередню діяльність Невінчаного і реакцію на неї.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...