"Ватника" вже спіймали: У Білій Церкві чоловік зірвав прапор біля пам’ятника Небесної Сотні і спалив його (відео)

Пам'ятник Героям Небесної Сотні в місті був встановлений в 2016 році на кошти громадських активістів та міських жителів.

У Білій Церкві вандал зірвав державний прапор України біля скульптури, присвяченій Героям Небесної Сотні. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції, передають Патріоти України.

У відомстві заявили, що правоохоронцям надійшло повідомлення про те, що в ніч з 4 на 5 листопада в Парку Слави невідома особа пошкодила пам'ятник Героям Небесної Сотні - зірвала зі скульптури державний прапор України.

Пам'ятник Героям Небесної Сотні в місті був встановлений в 2016 році на кошти громадських активістів та міських жителів. В результаті поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 42-річний місцевий житель, який неодноразово був судимий за скоєння майнових злочинів.

Правоохоронці встановили, що зловмисник, перебуваючи в Парку Слави в стані алкогольного сп'яніння, зірвав прапор біля інсталяції, присвяченій Героям Небесної Сотні, а потім його спалив.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 338 (Наруга над державними символами) Кримінального кодексу України. Слідчі Білоцерківської поліції повідомили фігуранту про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...