ВАЗ влетів у фуру: Під Дніпром у ДТП загинула 20-річна дівчина, за життя її малюка і чоловіка борються медики (фото)

У страшній аварії на Дніпропетровщині загинула 20-річна Надія Кудрявцева. Її 2-річний син і 24-річний чоловік у важкому стані знаходяться в лікарні. Сім'я їхала до своїх рідних в село Могилів, і на повороті ВАЗ вилетів прямо під фуру, передають Патріоти України.

Дитина і батько у важкому стані

Аварія трапилася на трасі в селі Іванівка Петриківського району. Жителі, які на той час проїжджали повз, кажуть, що місце це небезпечне. "Там якраз крутий поворот. Мабуть, водій розігнався і не вписався в нього, тому вилетів на зустрічну і прямо у фуру. Самого хлопця вже з автомобіля вирізали рятувальники", – поділився місцевий житель Євген.

Жінка померла вже в лікарні, у неї були серйозні травми, несумісні з життям. Чоловік Олександр зараз у реанімації міста Кам'янське. А 2-річного Данила з відкритою травмою голови та переломом основи черепа відправили до обласної лікарні Дніпра, він знаходиться в палаті інтенсивної терапії. Хлопчика всю ніч, з 23 на 24 вересня, оперували, але лікарі ніяких прогнозів не дають.

Сім'я Кудрявцевих того ранку, 23 вересня, їхала до батьків в село Могильов. Сама Надія з багатодітної сім'ї, у неї залишилися два брата – старший і молодший. Мама зараз працює на пошті, раніше була соціальним працівником.

Батько Надії родом із західної України, у селі підробляє будівельником. Сім'я живе бідно, але в селі про них нічого поганого не кажуть.

"Ми бачили про аварію в інтернеті, але подумати не могли, що це машина Наді та Саші. Коли Надя вийшла заміж, вони переїхали жити в Кам'янське, там вона і народила сина. Іноді провідували батьків. А сам Олександр сирота, у нього немає рідних, його виховувала бабуся", – розповіла місцева мешканка.

"Надя була чудовою людиною. Ми з нею з дитинства дружили, наші будинки були по сусідству. А Саша мій однокласник. Вони дуже любили один одного, у них була прекрасна сім'я, вони дорожили нею", – згадує подруга загиблої Леся.

Мама дівчини весь час після аварії провела в лікарні. "Вона зателефонувала і сказала: я дочку свою вже втратила, допоможіть хоча б врятувати онука. Бабуся плакала і благала про допомогу", – розповідає засновник благодійного фонду "Совушка" Олександра Сова-Тимощенкова. Фонд взявся допомагати родині, вони забезпечують усім необхідним Данила, за життя якого зараз борються лікарі обласної лікарні.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...