Важке отруєння сонячними променями: Дівчина не нанесла захисну косметику і жорстоко поплатилася (фото 12+)

Під час прогулянки Пейтон Вільямс відчула зневоднення, запаморочення та нудоту, але на цьому неприємності для неї не закінчилися...

Пейтон Вільямс до злощасної прогулянки. Фото: соцмережі.

У США у 25-річної Пейтон Вільямс після прогулянки на обличчі утворилися опіки та набряки, які спотворили їй обличчя. Як пише Mirror, дівчина не нанесла на шкіру сонцезахисний крем, що і стало причиною настільки моторошної деформації обличчя, передають Патріоти України.

Зазначається, що під час прогулянки Вільямс відчула зневоднення, запаморочення та нудоту. Але пухлини проявилися тільки на наступний день. У неї так сильно розпухло обличчя, що вона не могла відкрити очі, а на лобі утворилася виразка.

"Мої очі були опухлими і майже не відкривалися. Я ледь могла бачити крізь ці маленькі щілинки", – згадувала вона. Після звернення до лікарів, медики пояснили, що у неї "отруєння" сонячним світлом – важка форма сонячного опіку, який в підсумку послужив причиною розвитку бактеріальної інфекції.

Дівчина пройшла курс лікування антибіотиками і тільки через місяць її обличчя знову відновилося. При цьому у неї постійно були болі, але дівчина не втрачала сили духу і навіть жартувала над собою. Наприклад, вона порівнювала себе з Квазімодо.

"Я могла або сміятися, або вмирати від страху, адже я не знала, чим все закінчиться, і чи будуть ускладнення. Гумор допомагав мені впоратися з хвилюванням", – розповіла Вільямс.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...