Важко було відмовити: У Миколаєві юний військовий освідчився дівчині під час церемонії складання присяги

​Матрос вийшов зі строю зі зброєю та встав на коліно перед збентеженою дівчиною, запитавши, чи готова та взяти з ним шлюб.

У суботу, 4 січня, в Миколаєві під час церемонії складання присяги військовослужбовцями строкової служби Військово-Морських сил України, матрос освідчився коханій, повідомляють Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони.

"До присяги було приведено 208 курсантів 198-го Навчального центру ВМС – кращі представники з 15 областей... Романтичною родзинкою заходу стало освідчення у коханні. У однострої матрос Богдан встав на коліно та запитав свою дівчину, чи готова вона вийти за нього заміж, на що отримав ствердну відповідь", - йдеться у повідомленні, - йдеться у повідомленні МОУ.
Зазначається також, що упродовж місяця матроси-контрактники на базі Центру навчалися військової справи. Більшість з них нестимуть службу в берегових підрозділах та у корабельному складі ВМС Збройних Сил України. Загалом упродовж 2019 року в навчальному центрі було підготовлено майже тисячу призовників.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...