Важко хворому Брюсу Віллісу поставили страшний діагноз

Минулої весни у 67-річного Вілліса діагностували афазію, проте хвороба прогресувала, і тепер з'явилася можливість дізнатися точний діагноз.

Сім'я повідомила, що лікарі виявили у Брюса Вілліса лобово-скроневу деменцію.
"З того часу, як навесні 2022 року Брюсу поставили діагноз афазії, його стан прогресував, і тепер у нас є більш конкретний діагноз: лобно-скронева деменція (відома як ЛВД). На жаль, проблеми зі спілкуванням - лише один із симптомів хвороби, з якої стикається Брюс. Хоча це болісно, зрештою отримати чіткий діагноз – це полегшення", - йдеться у повідомленні близьких актора dsl 16 лютого.
Родичі Брюса Вілліса пояснили, що лобово-скронева деменція - це найпоширеніший тип деменції серед людей старше 60 років.
У пацієнтів із цим захворюванням спостерігається сповільненість або скутість у рухах, пізніше втрата контролю над сечовипусканням та дефекацією, а також ослаблення м'язів.
Близькі актори сказали, що вирішили оприлюднити його діагноз, сподіваючись привернути увагу суспільства до цієї хвороби.
"На сьогоднішній день лікування від цієї хвороби не існує, такою є реальність, але ми сподіваємося, що вона зміниться в майбутні роки", - зазначила родина Вілліса.

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...

Будуть масові перевірки: У Міноборони попередили, чого чекати ухилянтам

вівторок, 16 квітень 2024, 18:30

Запізніле прийняття закону про мобілізацію привело до того, що ухилянти почуваються «наче риба у воді», і намагаються за будь-якої можливості уникнути призову, передають Патріоти України. Але ситуація повинна змінитися дуже скоро, заявив заступник міні...