Вболівальники засудили свистом: Колишня російська тенісистка відзначилася ганебною поведінкою на US Open (відео)

Колишня російська тенісистка Юлія Путінцева, яка тепер представляє Казахстан, зневажливо поставилася до бол-герл під час матчу на US Open-2024, зазначають Патріоти України.

У третьому колі турніру Путінцева зустрічалася з італійкою Ясміне Паоліні. Уже на старті матчу Паоліні впевнено повела в рахунку і поєдинок пішов не за сценарієм Путінцевої, після чого та не впоралася з емоціями та проявила хамську поведінку.

Під час поєдинку тенісистка демонстративно почала ігнорувати м’ячі, які їй подавала дівчинка. У відповідь на ганебну поведінку вболівальники освистали тенісистку. У підсумку Путінцева поступилася Паоліні у двох сетах та покинула турнір. Путінцева народилася в Росії, а Казахстан представляє з червня 2012 року.

"Розбите серце": Жінка розлучилася з чоловіком через два тижні після весілля і назвала причину

середа, 4 вересень 2024, 23:55

Жінка з розбитим серцем розлучилася з чоловіком всього через два тижні після весілля. Вона не змогла пробачити йому те, що він зробив на своїй парубочій вечірці. Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Наречена організувала виїзне весілля з бат...

Українцям відмовляють в субсидіях: Ось хто не отримає допомоги від держави

середа, 4 вересень 2024, 23:40

В Україні діє спрощений механізм звернення по таку допомогу – без збирання довідок та витрачання часу на заповнення декларації. Водночас в отриманні субсидії може бути відмовлено – проте, якщо виправити помилки, отримати її все одно можна буде, передаю...