Вбили дружин і дочок: У Росії та Іспанії знайдені мертвими сім'ї російських газових магнатів

В Іспанії місцевий телеканал Telecinco повідомив про те, що 19 квітня були знайдені мертвими колишній топ-менеджер однієї з найбільших російських газових компаній «НОВАТЕК» Сергій Протосеня разом із дружиною та донькою, передають Патріоти України.

За інформацією правоохоронних органів Іспанії, тіла трьох людей, чиї імена поки що офіційно не названі, виявлені в будинку в населеному пункті Льорет-де-Мар. За попередньою версією, чоловік міг убити свою дружину і дочку, а потім накласти на себе руки. Іспанські ЗМІ повідомляють, що Протосеня володів статком у 400 мільйонів євро і зазвичай проживав у Франції, а до Іспанії сім'я прибула на великодні свята.

Примітно, що днем раніше 18 квітня у Москві у квартирі на Університетському проспекті знайдено мертвими колишнього віце-президента «Газпромбанку» Владислава Аваєва, а також його дружину і дочку. Відповідно до повідомлень росЗМІ, їх знайшла родичка, яка прийшла до квартири після того, як не змогла до них додзвонитися.

В одній із кімнат, де панував безлад, вона виявила тіла дорослих, в іншій — дівчинки. Обставини смерті не розкриваються. Але озвучено попередню версію про те, що 51-річний Аваев застрелив свою 47-річну дружину і 13-річну доньку з пістолета, а потім наклав на себе руки. Так само, як і у випадку в Іспанії.

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...

У Тернополі чоловік у військовій формі побив у супермаркеті місцевого жителя, розгорівся скандал

вівторок, 7 травень 2024, 14:22

У тернопільському супермаркеті чоловік у військовій формі побив місцевого жителя Ореста Паньківа. Зі слів потерпілого, чоловік з товаришем представилися працівниками ТЦ. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Тернополянину Оресту Паньківу...