Вбили родичі нареченого? Брат волейболістки збірної Афганістану розповів свою версію моторошної смерті сестри

Брат волейболістки збірної Афганістану Махджабін Хакімі заявив, що його сестру вбили не таліби, а ймовірно родичі її нареченого. Про це він сказав у коментарі Alt News, передають Патріоти України.

Скандар Хакімі стверджує, що його сестра померла 6 серпня, коли таліби ще не захопили Кабул. За словами чоловіка, спортсменка мешкала в будинку свого нареченого. Її знайшли мертвою у ванній перед весіллям.

"Її тіло знайшли у ванній кімнаті. Наречений Махджабін стверджував, що сестра задихнулась. Проте наша родина вважає, що до її смерті причетні родичі нареченого", - сказав Скандар Хакімі.

За словами чоловіка, перед смертю Махджабін Хакімі отримала стипендію в США. Через це родичі її нареченого влаштували сварку із волейболісткою.

Зазначимо, що тренер Махджабін Хакімі розповів, що дівчині відрубали голову таліби. За його даними, спортсменку убили під час рейду талібів у столиці у пошуках жінок, які займаються спортом. Смерть дівчини тримали у таємниці та погрожували її родині.

Джерело: ТСН.ua

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...