Вбили свої: Екс-ватажок найманців "ЛНР" загинув страшною смертю (фото)

Артем Рудковський був затриманий представниками військової контррозвідки ФСБ Росії, які кришували розкрадання в так званій "народної міліції".

У мережі з'явилася детальна інформація про загибель одного з ватажків бойовиків "ЛНР" Артема Рудковського, якого побили свої, щоб приховати розкрадання в так званій "народної міліції". Про це повідомляє в своєму Telegram-каналі блогер Анатолій Штефан "Штірліц", передають Патріоти України.

Блогер опублікував скріншоти з соціальних мереж, в яких, зокрема, описані обставини загибелі бойовика.

Як зазначається, Артем Рудковський був затриманий представниками військової контррозвідки ФСБ Росії, які кришували розкрадання в так званій "народної міліції". За їхніми даними, Рудковський передавав цю інформацію безпосередньо кремлівським кураторам. Зокрема, він нібито встиг доповісти про крадіжку ПЗРК "Игла".

"У стані без свідомості викинули на вулицю, де його підібрала карета швидкої допомоги - імітація побиття хуліганами", - йдеться в повідомленні.



Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...