Вбили з міномета: На війні з російськими окупантами загинув колишній український хокеїст

Колишній хокеїст низки українських клубів Макар Єрофєєв загинув на війні з російськими окупантами. 24-річний спортсмен став жертвою ворожого обстрілу 11 листопада у боях за Андріївку на Бахмутському напрямку.Про це йдеться на офіційному сайті Федерації хокею України, передають Патріоти України.

Єрофєєв був у званні старшого лейтенанта й заступником командира роти розвідки 92-ї окремої штурмової бригади. Він виступав за хокейні клуби "Яструби", "Аврора" та "Зеніт".

За словами брата загиблого воїна Антона, Макар вів новорекрутованих бійців у бій особисто, а відступаючи, переносили пораненого, від якого Єрофєєв не відходив до останнього, попри обстріл. Колишнього хокеїста було вбито мінометною міною.

"Макар завжди йшов у бій, навіть коли його командири забороняли йому це робити. Макар не міг бачити смерть своїх підлеглих в екрані "стримів" і чути, як вони отримують поранення у рацію, завжди ходив із ними в бій. Його любили всі, з ким він був знайомим. Нема таких слів, щоб описати трагедію твоєї загибелі, брате. Але поки я живу, я буду мститися за тебе", – написав Антон.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...