Вбили і залили бетоном: На Дніпропетровщині тіло 25-річного хлопця знайшли у гаражі, над ним вчинили звірячу розправу

У Марганці Дніпропетровської області зловмисники убили 25-річного хлопця, а тіло залили бетоном. Про це перадає пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України.

Поліція розкрила злочин, коли спіймала групу наркоторговців. Як виявилося, підозрювані у вбивстві займалися виготовленням та збутом наркотиків. Поліцейські з’ясували, що один із членів групи безвісно зник кілька місяців тому.

16 червня цього року 25-річний хлопець пішов з дому та не повернувся. 3 жовтня правоохоронці виявили тіло зниклого чоловіка.

Речі загиблого / © Після отримання результатів судово-медичні експертизи, опитування свідків та проведення низки інших слідчих заходів поліцейські встановили, що чоловіка вбили його спільники по наркобізнесу.

З’ясувалося, що двоє місцевих жителів 35 та 32-х років забили потерпілого молотком та різними предметами, а потім закопали у гаражі та залили бетоном..

Знаряддя вбивства / ©

Місце, де зловмисники залили тіло бетоном після пошуків / © ГУ Нацполіції у Дніпропетровській областіПричиною вбивства стало те, що потерпілий заборгував їм гроші, за що зловмисники вирішили поквитатися з ним. 9 жовтня двом жителям Марганця вручили повідомлення про підозру за ст. "умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб". Їм загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...