Вбив дружину і "відправив" за кордон: На Одещині поліція розкрила моторошне вбивство

На Одещині поліцейські затримали жителя Березівщини за підозрою у вбивстві жінки. Зловмисник нещадно побив потерпілу, а коли виявив, що вона без ознак життя, закопав у сараї. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області, передають Патріоти України.

Правоохоронці викрили чоловіка за кілька годин після отримання інформації про зникнення громадянки. У скоєному правопорушник зізнався. Про зникнення 42-річної жінки повідомив депутат Іванівської селищної ради. За його словами, односельці вже майже місяць не бачили її за місцем проживання.

За кілька годин було встановлено, що жінку позбавив життя її 49-річний чоловік. "Зрозумівши, що його викрили, фігурант зізнався: у травні між ним та дружиною виникла сварка на ґрунті ревнощів. Чоловік, під впливом оковитої та емоцій, побив жінку кулаками, а коли та втратила свідомість – залишив її на ліжку, а сам пішов з дому. Згодом, повернувшись, він виявив дружину мертвою і, щоб приховати злочин, загорнув її тіло в ковдру та закопав у сараї на території своєї садиби, а сусідам розповідав, що вона поїхала за кордон до сестри", - розповіли подробиці поліцейські.

Попередньо, причиною смерті жінки став перелом кісток грудної клітки.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...