Вбив коханку струмом і задушив її доньку: На Київщині винесли вирок 55-річному нелюду

У Києві 55-річний чоловік вирішив розбагатіти, позбавивши життя коханку та її доньку.

За повідомленням Київської міської прокуратури, реалізуючи свій підступний план, чоловік дочекався, поки жінки ляжуть спати, наблизився спочатку до 52-річної жінки, зв’язав їй руки та смертельно вразив електричним струмом, підключивши дріт до розетки. Одразу після цього обвинувачений зайшов до кімнати, де спала 30-річна дочка вбитої і задушив її тим же дротом.

Одразу після скоєного нелюд виніс з квартири мобільні телефони, ноутбуки, гроші та документи вбитих, і намагався втекти за кордон. Під час судового розгляду обвинувачений свою провину не визнав, і у вчиненому не розкаявся.

Судді ж Шевченківського районного суду Києва визнали чоловіка винним і засудили до максимального покарання у вигляді довічного позбавлення волі. До набрання вироком законної сили він залишатиметься під вартою.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...