Вбив конкурента: Екснардепа засудили до 15 років тюрми

Народного депутата України V та VI скликань визнали винним в умисному вбивстві та засудили до 15 років тюрми. Прокуратура не розкрила ім'я, але вочевидь йдеться про Олександра Шепелева. Зокрема про це пишуть журналісти УНН, передають Патріоти України.

Що трапилось

Прокуратура довела у суді, що Шепелев організував умисне вбивство голови наглядової ради "АвтоКразБанку" – Сергія Кириченка. Повідомляється, що його вбили за попередньою змовою групи осіб з корисливих мотивів.

Натомість Шепелев усунув банкіра як конкурента у сфері надання банківських послуг, оскільки сам був власником закритого акціонерного товариства.

Зауважимо, що вбивство сталося ще у 2003 році. Тривалий час зловмисникам вдалося уникати покарання. Вбивство розкрили у 2012 році. Після цього Шепелев переховувався від правосуддя з 2013 по 2018 рік. Також варто нагадати, що це не єдине вбивство, яке замовив Шепелев.

Яке покарання призначив суд

Нардепу призначили покарання у вигляді 15 років позбавлення волі з конфіскацією всього особистого майна, окрім житла.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...