Вбив матір, вітчима, маленьку сестру і перехожого: Як пояснив свій страшний злочин 20-річний хлопець із Харкова

У Харкові 20-річний хлопець вбив свою 10-річну сестру, матір та вітчима. Після цього він вчинив ДТП та на смерть збив 52-річного перехожого. Злочини молодик пояснив тим, що у нього "вселився Люцифер". Про це повідомляє прокуратура Харківської області, передають Патріоти України.

Хлопець зарізав усю свою родину, серед жертв - 10-річна дівчинка

Трагедія сталась 16 липня у квартирі на вулиці Метробудівників у Харкові. Там 20-річний хлопець вбив свою 10-річну сестру, матір та вітчима. Родичів він зарізав ножем.

Після цього молодик викликав таксі. Погрожуючи водію ножем, він вкрав транспорт і рушив вулицями міста. Біля перехрестя проспекту Героїв Праці та Гвардійців Широнинців 20-річний підозрюваний на пішохідному переході на смерть збив 52-річного чоловіка. Після цього підозрюваного затримали.

Здійснюється досудове розслідування за фактом умисного вбивства трьох осіб, серед яких малолітня дитина (п. 1, п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України), за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом (ч. 2 ст. 289 КК України) та за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України).

Як молодик пояснив свої дії

Голова Нацполіції Харківської області Володимир Тимошко повідомив, що молодик причиною масових вбивств назвав "Люцифера". "Знову трагедія в нашому місті! Не знаю, як його назвати. Каже, в мене вселився Люцифер", - повідомив правоохоронець у Facebook.

У коментарі "Суспільному" він додав, що молодик міг бути під дією наркотиків. "Попередньо, є підозра на вживання наркотичних засобів. Більш детально цю інформацію з'ясуємо під час слідства", - сказав Володимир Тимошко.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...