Вбив тещу: У Чернігівській області ветеран АТО напав з ножем на односельців

Деякий час після вбивства чоловік з ножем бігав по селу, погрожуючи односельцям і навіть спробував підпалити сільраду.
Чоловік напав на односельців та намагався підпалити сільраду. Фото: прес-служба нацполіції.

У Чернігівській області чоловік в неадекватному стані напав з ножем на сусідів і своїх колишніх родичів, передають Патріоти України.

Як повідомляє прес-служба обласної поліції, ветеран АТО з ножем влаштував конфлікт з сусідами, які проживають в іншій половині будинку. Під ніж колишнього військового потрапили двоє сусідів — чоловік і жінка, після чого він повернувся в будинок колишніх родичів в іншу частину будинку. Чоловік без розбору став завдавати удари близьким, які дивом вирвалися на вулицю і викликали поліцію та швидку. Але теща нападника від отриманих поранень померла.

Деякий час по тому чоловік з ножем бігав по селу, погрожуючи односельцям і навіть спробував підпалити сільраду. Трохи оговтавшись, зловмисник повернувся на місце злочину і забарикадувався у кімнаті. Поліцейські вирішили брати будинок штурмом. В результаті операції правоохоронці знешкодили зловмисника. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...