"Вбив у хаті. Просто взяв і убив. Руками": Тарасов розповів, як по-звірячому познущався над 11-річною Дашею Лук'яненко (фото, відео)

Дар'я Лук'яненко була вбита 13 червня, а після шести днів пошуків її тіло знайшли у вигрібній ямі домогосподарства родини Тарасових у смт. Іванівка Одеської області. У вбивстві дівчинки запідозрили 22-річного Миколу Тарасова, який дивно поводився під час допитів і раніше був помічений у нездоровій цікавості до неповнолітніх дівчат, повідомляють Патріоти України.

Національна поліція оприлюднила фото і відео зі слідчого експерименту, який провели 20 червня в будинку і дворі Тарасових.

У п'ятницю, 21 червня, Миколі Тарасову обрали запобіжний захід - 60 діб без права внесення застави. Збоченець повністю визнав свою провину і сказав, що знищував сліди без сторонньої допомоги. Йому загрожує довічне ув'язнення.

Під час слідчого експерименту Тарсаов показав, як убивав дівчинку, замотував ноги скотчем та тягнув до вигрібної ями у дворі. "Побачив на базарі, коли вона йшла з базару, я її завів у хату. Вбив у хаті. Просто взяв і убив. Руками", - розповів 22-річний Микола Тарасов.

Зазначимо, що що причиною смерті 11-річної Даші стала колото-різана рана на шиї. Вбивця пошкодив дівчинці сонну артерію. Суддя запитала, через який проміжок часу Тарасов убив дівчинку після того, як схопив. "Через хвилин 15-20", - відповів підозрюваний.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що батько підозрюваного у вбивстві 11-річної Даші був судимий за згвалтування. Саме тому родина 15 років тому змушена була покинути місце проживання і переїхати до Іванівки.

Також повідомлялося, що українців закликали підписати петицію про прийняття законопроекту для створення єдиного національного реєстру педофілів, а також хімічної кастрації злочинців, причетних до сексуального насильства над дітьми.

До слова, родині Миколи Тарасова погрожують розправою односельці. Їх будинок знаходиться під посиленою охороною, бо іванівці хочуть його спалити.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...